Seül

El president de Hyundai condemnat a fer serveis social per un delicte de frau

El president de l'empresa automobilística Hyundai, Chung Mong-Koo, va ser condemnat a 300 hores de treball en favor de la comunitat amb un delicte de frau i ja ha començat a complir la pena. Es treu l'americana i sobre la camisa i la corbata es posa un davantal i passa l'aspiradora o dóna el biberó a un nadó en un centre d'acollida de menors. Tot i la condemna, Mong-Koo continua sent el president de Hyundai, però ha perdut part del seu prestigi en ser codemnat per desviament il·legal de fons, per haver subornat funcionaris i fer donacions polítiques il·legals.

Actualitzat
Donant el biberó se'l veia molt segur i confiat. Quan li van preguntar, l'executiu ha explicat que "a casa tinc onze nets. Cuidaré aquests nens com si cuidés els meus".

El presidente de Hyundai Motor va ser condemnat la setmana passada a fer feines socials i dijous canviarà de centre. Chung Mong-Koo presta serveis socials per evitar la presó després que el Tribunal Suprem de Corea del Sud el va condemnar a tres anys de presó per haver desviat de manera il·legal fons i transferit de manera fraudulenta accions.
Anar al contingut