Barcelona

El president de Foment del Treball defensa que cal tornar a parlar d'apujar salaris

Joaquim Gay de Montellà diu que "estaria bé que poguéssim començar a parlar ja d'una recuperació de les masses salarials"

RedaccióActualitzat

El president de Foment del Treball considera que la situació econòmica va fent el tomb i que s'acosta l'hora de parlar d'increments de sous, després d'anys de congelacions o retallades. "Estaria bé que poguéssim començar a parlar ja d'una recuperació de les masses salarials", ha afirmat Joaquim Gay de Montellà coincidint amb l'assemblea general de l'organització empresarial que lidera.

El dirigent de la patronal també ha defensat la contractació indefinida, però ha advertit que cal aprofundir en la reforma laboral per assolir aquest objectiu, que serà possible quan els empresaris tinguin més confiança en la recuperació. "En el compromís industrial hi ha l'estabilitat, la visió a llarg termini, el contracte indefinit", ha afirmat.

Gay de Montellà ha elogiat la reforma laboral perquè ara "som molt més competitius que abans" i s'ha mostrat optimista sobre l'evolució econòmica d'aquest any, que confia que acabi molt millor que com va començar.

El president de la patronal també ha demanat que s'abaixin els impostos per evitar que marxin les empreses i les persones, a més d'un nou sistema de finançament per a Catalunya, una reducció del deute públic, que se saldi el deute d'infraestructures de Catalunya i que hi hagi diàleg "urgent" entre Catalunya i Espanya perquè són "bons socis".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut