Actualitat blaugrana

El precandidat Jordi Medina assegura que ja ha obtingut mig miler de firmes

Els aspirants a lluitar per la presidència del Barça hauran de tenir dilluns les 1.804 firmes necessàries que avalin el seu projecte. Un dels precandidats, Jordi Medina, ha dit aquest dimarts que fins ara n'ha obtingut mig miler, i que espera que diumenge, en el partit de tornada de la Supercopa al Camp Nou, la junta electoral l'autoritzi a instal·lar taules per demanar el suport dels socis. De moment, no ha obtingut cap resposta.

Actualitzat

Dels sis socis del FC Barcelona que s'han presentat com a precandidats a les eleccions a la presidència del club, n'hi ha tres que difícilment podran obtenir les 1.800 firmes necessàries per ser formalment candidats. Francesc Liñán, per exemple, es presenta per cinquena vegada. 

A toc de trompeta es va presentar Ferran Estrada, que sota el lema "Humanitzar el Barça" també s'ha decidit a explicar, encara que sigui de manera testimonial, la seva proposta de canvi.

També admet que no tindrà les firmes ni l'aval econòmic Luis Pería, promotor de la plataforma Tercera Graderia i que es presenta com un gran barcelonista.

En eleccions anteriors també s'havien presentat candidats més simbòlics que reals, com Joaquim Clusells, que el 2003 tenia com a punt del seu programa deixar entrar les dones als vestidors.

El caràcter testimonial d'aquests precandidats és que, a la web oficial del Barça, només Joan Laporta, Jordi Medina i Jaume Guixà apareixen com a noms elegibles.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut