El diputat al Parlament del PP, Enric Millo, juntament amb diversos càrrecs del partit en la trobada aquest dissabte 12 de novembre de 2016 a Blanes…
El diputat al Parlament del PP, Enric Millo, juntament amb diversos càrrecs del partit en la trobada aquest dissabte 12 de novembre de 2016 a Blanes (Selva). Pla mig. (Horitzontal)

El PPC qualifica de "trampa" que "no acabarà bé" la proposta de l'ACM per retirar la bandera espanyola dels ajuntaments

Actualitzat

ACN Blanes.-El portaveu parlamentari del PPC, Enric Millo, ha criticat el president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, després que aquest presentés una proposta de retirar les banderes espanyoles de les localitats adherides a l'associació, a través d'un acord del ple dels ajuntaments. Millo diu que aquesta solució suposa "fer trampa" i demana a Buch que es centri a donar els serveis que necessiten els ciutadans dels pobles. Millo assegura que l'ACM fa "seguidisme" de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). "Em sembla absolutament fora de lloc que es posi als ajuntaments al servei de la causa independentista, que no comparteix tothom", ha afirmat Millo. El diputat popular també s'ha referit a la manifestació que es farà aquest diumenge a Barcelona en defensa de les institucions catalanes com un acte que "atempta contra la democràcia".

Enric Millo ha aprofitat un acte de partit a Blanes (Selva) per carregar contra el president de l'ACM, Miquel Buch. Millo diu que Buch ha fet "un mal ús" de la funció de president i assegura que la proposta de retirar la bandera espanyola dels consistoris catalans és il·legal. El diputat popular diu que fer-ho a través d'un acord de ple és fer trampa i assegura que "no acabarà bé". A més, el popular pronostica que molts dels municipis que estan adherits a l'ACM acabaran abandonant l'associació.Millo ha demanat que "es recuperi el seny i la responsabilitat" i ha reclama que no es facin crides a la desobediència "que no porten enlloc i no beneficien als ciutadans". Millo també ha demanat als ajuntaments que no facin cas de la demanda de Buch.Enric Millo ha aprofitat per carregar contra la manifestació d'aquest diumenge a Barcelona en favor de les institucions catalanes. El diputat gironí considera que es tracta d'una crida "en favor de la tirania i contra la democràcia". El dirigent del Partit Popular creu que la manifestació "lliga perfectament amb perversió amb la que han instal·lat Catalunya" alguns dirigents polítics. En aquest sentit, Millo no entén com es pot demanar a la gent que surti al carrer a manifestar-se contra el funcionament de la democràcia, on les lleis estan per complir-les". El popular recorda que "la policia està per complir la llei i no per obeir les ordres dels polítics". Per acabar ha fet una crida a dialogar i demana que "no s'imposin aquests tipus de comportaments que de cap manera ajuden a la convivència"

Anar al contingut