Barcelona

El PPC presenta una moció al Parlament per reprovar Baltasar per mala gestió de la sequera

El PP vol que el Parlament reprovi el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, per la mala gestió comunicativa del problema de la sequera. Els populars han presentat una moció en aquest sentit a la cambra, després que aquest dimecres ja van titllar de mentider el conseller i van anunciar que no es reunirien amb ell per tractar la qüestió de la sequera. Els populars volen que Montilla es reuneixi amb el seu líder, Daniel Sirera, com ho farà amb Artur Mas.

Actualitzat

Després d'una sessió parlamentària centrada a debatre les possibles solucions per a la sequera que afecta Catalunya, una sessió en què el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, va estar en el punt de mira de l'oposició, que el va acusar de mentir.

En el ple d'aquest dimecres els populars ja van avisar que no assistirien a la reunió prevista per aquest djous amb el titular de Medi Ambient perquè no el consideraven un interlocutor vàlid per tractar la qüestió de la sequera i pels seus enganys sobre el transvasament. Ara, els populars han anunciat en roda de premsa que han presentat una moció al Parlament per reprovar el conseller.

La portaveu del PPC al Parlament, Carina Mejías, ho ha justificat per la gestió que ha fet el conseller de la sequera a Catalunya, i ha reclamat al president català, José Montilla, que també s'entrevisti amb Daniel Sirera, de la mateixa manera que ho farà amb el líder de CiU, Artur Mas.

Mejías també ha dit que la solució del conseller Baltasar de portar aigua en trens per proveir l'àrea metropolitana de Barcelona és "el súmmum del surrealisme".

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut