Castelldefels

El PPC inicia campanya amb l'objectiu de millorar els resultats de l'any 2000 i aconseguir la majoria absoluta

El Partit Popular de Catalunya ha començat la campanya electoral al Poliesportiu Can Vinader de Castelldefels i amb el candidat a la presidència del govern, Mariano Rajoy, com a protagonista de l'acte. Els populars encaren els quinze dies de campanya esperant que es compleixin els pronòstics que els auguren una còmode victòria i, a Catalunya, amb l'objectiu de millorar els resultats de les eleccions de l'any 2000, els millors de la seva història, amb 12 diputats a Catalunya. Tant el candidat, Jorge Fernández Díaz, com la líder regional de la formació, Alícia Sánchez-Camacho, estan convençuts que ho assoliran.

Actualitzat
El cap de cartell per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, ha demanat un canvi de govern a l'Estat i l'aplicació de receptes que permetin sortir de la crisi. Per Fernández Díaz, Catalunya ha de ser el principal motor econòmic d'Espanya. Amb el lema "Suma't al canvi", el PP també aspira a obtenir per primera vegada representació directa al Senat per Catalunya i per això prometen un govern "fort, però dialogant" per sortir de la crisi. En aquest sentit, s'ha referit a la política econòmica duta a terme durant els vuit anys de govern del PP: "El 96 teníem una taxa d'atur com la d'ara, del 22%, i en vuit anys vam fer la millor política social possible, que és crear ocupació, i quan vam deixar el govern aquest país tenia la meitat de taxa d'atur".

Fernández Díaz ha qualificat aquest inici de campanya d'"històric perquè és la primera vegada que el PP a tot Espanya inicia la campanya a Catalunya", amb la presència de Mariano Rajoy, un fet que segons ell demostra "la importància que per Rajoy i el PP té Catalunya". El candidat popular ha dit a TV3 que "sense Catalunya no es pot governar Espanya" i s'ha compromès a "treure el país de la crisi i crear llocs de treball". El cap de llista per Barcelona ha declarat que "Espanya necessita la capacitat emprenedora de Catalunya i els catalans necessitem saber que per sortir de la crisi necessitem la resta d'Espanya". L'inici de la campanya popular també ha comptat amb la presència de la presidenta del partit a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i el cap del grup municipal a l'Ajuntament de Barcelona i germà del candidat, Alberto Fernández Díaz.







Anar al contingut