Barcelona

El PPC es mostra satisfet per una sentència que "ratifica el que hem estat defensant"

Enric Millo, el nou portaveu del PPC al Parlament, ha recordat al govern de la Generalitat que "les normes hi són per complir-se" i que la sentència del Suprem ratifica el que el seu partit ha estat demanant. "A Catalunya hi ha dues llengües. El català és vehicular i el castellà també ho ha de ser", ha resumit Millo. En aquesta línia, ha continuat dient que "els alumnes han de poder estudiar en castellà i, per això, els pares han reclamat els seus drets, fugint del reduccionisme".

Actualitzat
En nom del PPC, Millo ha mostrat la seva preocupació pel fet que "hem tingut un govern que no ha complert les sentències i estem davant d'un nou executiu que tampoc pretén acatar les lleis" i davant aquesta situació "no volem un govern antisistema, en volem un amb sentit comú".

Preguntat per la segona votació d'investidura que s'ha de fer aquest dijous, Millo ha dit que "a hores d'ara, el PPC encara no té decidit què farà".

En relació amb l'acord entre CiU i el PSC per facilitar la investidura d'Artur Mas, Millo creu que "s'han confirmat els pitjors presagis, ja que es passarà d'un tripartit a un altre". A més, ha reconegut que el pacte "demostrarà allò que vam dir temps enrere, que Zapatero tenia dos candidats a Catalunya".

Finalment, tot i subratllar que en matèria lingüística "s'ha de passar a un model amb tres llengües", Millo ha reiterat que la prioritat ha de ser "treure el país de la crisi".



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut