El PPC demana el vot per la unitat i el progrés de Catalunya i d'Espanya

El candidat del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha dit a Melilla que no pensa centrar la seva campanya en la confrontació, sinó a explicar als espanyols què cal fer en el futur."Jo no els diré que no hi ha crisi, que som els millors, que estem a la Champions League o que en dos anys superarem als alemanys en renta per càpita... Jo em comprometo a actuar amb rigor, serietat i compromís. I amb responsabilitat."

Actualitzat
Rajoy s'ha mostrat satisfet del cara a cara amb Pérez Rubalcaba perquè creu que va complir l'objectiu de representar el canvi.

Alicia Sánchez Camacho ha fet campanya a Tarragona amb els candidats del PP al Congrés i al Senat per aquesta demarcació. La presidenta del PP català ha dit que CiU vol apropiar-se de Catalunya i separar-la d'Espanya. "I així li heu de dir a tothom, aquells que vulguin la independència, la separació de Catalunya de la resta d'Espanya que votin a CiU, els que vulguin concòrdia i i unitat que votin al PP que és el partit de la unitat i del progrés de Catalunya i d'Espanya".

El PP català aspira per primer cop a obtenir senadors a Tarragona i a Barcelona
Anar al contingut