El PPC negocia l'abstenció als pressupostos.
El PPC negocia l'abstenció als pressupostos.
Barcelona

El PPC constata un canvi d'actitud del govern de CiU en el debat dels pressupostos

Quan falta poc menys d'un dia perquè se celebri el debat de totalitat dels pressupostos al Parlament, continuen les negociacions entre el govern i el Partit Popular. Els populars estan a prop de l'abstenció i parlen d'un inici de preacord. La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, constata un canvi d'actitud del govern de CiU cap a la seva formació, però és crítica amb el que qualifiquen de retallades "excessives" en salut, educació i polítiques socials.

Actualitzat
Últimes hores abans no comenci el debat de totalitat dels pressupostos al Parlament, i últimes hores de negociacions entre Convergència i Unió i el Partit Popular abans de la votació.

Després de la reunió del grup parlamentari popular, Alícia Sánchez-Camacho ha valorat el canvi d'actitud del govern de Mas, que atribueix al paper clau que la seva formació té ara en l'actual panorama polític català.

Per la seva banda, Alberto Fernández ha reclamat el desallotjament immediat de la plaça de Catalunya, abans que els indignats, com tenen previst, es concentrin davant del Parlament.

Finalment, la líder dels populars catalans ha anunciat un seguit de reunions entre la Conselleria d'Economia i membres del seu partit per intentar millorar els comptes, i minimitzar els efectes de les retallades en salut, polítiques socials i educació.

Anar al contingut