Barcelona

El PPC acusa la consellera d'Interior de defugir les seves responsabilitats davant l'onada de robatoris que assoleix Catalunya

El Partit Popular de Catalunya considera que la cosellera d'Interior, Montserrat Tura, "defuig responsabilitats" i que està "més preocupada per la successió de Maragall que per la seguretat dels catalans". Així ho ha afirmat en un comunicat el portaveu adjunt dels populars catalans, Daniel Sirera. Segons Sirera, "estem davant d'una situació límit que està provocant una gran alarma social. Sirera ha exigit una reunió urgent de la Junta de Seguretat de Catalunya presidida pel ministre de l'Interior i el president de la Generalitat.

Actualitzat

Davant la rellevància de la qüestió, el PPC ha demanat una reunió urgent de la Junta de Seguretat de Catalunya amb l'assistència del president de la Generalitat, Pasqual Maragall, i el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba. El portaveu adjunt, Daniel Sirera, ha explicat que és necessària la "màxima coordinació entre la Generalitat i el govern central per fer front, amb el màxim d'efectius per part dels tres cossos policial, a una situació que s'ha convertit en insostenible". Sirera ha assegurat que "els ciutadans tenen por i els alcaldes reclamen mesures urgents" davant l'onada de robatoris amb violència que, segons el PPC, són perpetrats suposadament "per bandes internacionals de delinqüents".

Anar al contingut