Barcelona / Santander

El PP vol reformar el Codi Penal i la llei d'estrangeria per poder expulsar els immigrants que cometin delictes

El Partit Popular ha anunciat que reformarà tant el Codi Penal com la llei d'estrangeria per expulsar els immigrants que cometin delictes. Ho ha anunciat el seu cap de llista per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, en un col·loqui a l'Agència Catalana de Notícies: "Les persones immigrants que estiguin en situació il·legal i cometin delictes, expulsades del país. Les persones que es troben legalment en el nostre país i són multireincidents, expulsades del país". El candidat també ha dit que les reformes del PP amb l'objectiu de reactivar l'economia entraran en vigor durant els cent primers dies de govern.

Actualitzat
Per la seva banda, l'aspirant popular a la presidència del govern, Mariano Rajoy, ha reafirmat a Santander el seu convenciment que diumenge guanyarà les eleccions, davant d'un PSOE que ha dit que no pot oferir res, a banda d'una gestió que ha qualificat de "vergonyosa".

"No poden prometre res perquè haurien de dir que faran exactament el contrari del que han fet. I tornant a allò de sempre: la por a la dreta, això són històries", ha proclamat Rajoy, que ha reclamat a tots els sectors econòmics treballar junts per canviar la política econòmica i afrontar amb austeritat la tasca de superar la crisi i tornar a tenir un paper destacat a Europa.
Anar al contingut