Manifestació a València per reclamar justícia en el cas de l'accident del metro.
Manifestació a València per reclamar justícia en el cas de l'accident del metro.
València

El PP veta una declaració en record de les víctimes de l'accident del metro de València

Set anys després de l'accident del metro de València, en què van morir quaranta-tres persones, el PP continua bloquejant totes les iniciatives destinades a depurar responsabilitats. L'associació que agrupa els familiars denuncia l'oblit i el menyspreu de les institucions. A més, consideren que ni la investigació judicial ni la comissió parlamentària han aclarit els dubtes sobre les causes del sinistre.

RedaccióActualitzat
Set anys després de l'accident del metro de València, en què van morir quaranta-tres persones, el PP continua bloquejant totes les iniciatives destinades a depurar responsabilitats. Ahir, dimarts, va impedir que al ple del Congrés es llegís una declaració en record de les víctimes. Al final, la declaració va ser llegida per l'Associació de Víctimes en una sala annexa.

L'associació que agrupa els familiars denuncia l'oblit i el menyspreu de les institucions. A més, consideren que ni la investigació judicial ni la comissió parlamentària han aclarit els dubtes sobre les causes del sinistre.

El cas de l'accident del metro de València ha estat reobert per la fiscalia del País Valencià arran d'un reportatge de televisió. L'associació de les víctimes, que es concentra cada mes per demanar que es depurin responsabilitats, demana que s'investiguin a fons les causes de l'accident. En aquell moment tota la responsabilitat va recaure en el conductor, que va morir en l'accident.
Anar al contingut