Madrid

El PP reclama "altura de mires" i el PSOE diu que estarà a l'alçada l'endemà del discurs del rei

Els populars han volgut llançar un missatge als socialistes, que tenen a les mans repetir o no un govern dels populars

RedaccióActualitzat

El PP ha volgut llançar un missatge als socialistes, que tenen a les mans repetir o no un govern dels populars. Recordem que Pedro Sánchez descarta l'abstenció o qualsevol altra solució que no sigui un govern alternatiu d'esquerres, però que líders territorials com Susana Díaz discrepen. La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha llançat aquest missatge als socialistes:

"No entraré en la vida interna d'altres partits polítics. Aquest és un moment d'estar a l'altura de les circumstàncies per respondre al que que necessita el nostre país; els interessos personals i partidistes han d'estar per sota de l'interès general d'Espanya, i cal garantir l'estabilitat, la convivència i el desenvolupament econòmic per ajudar a crear ocupació."

De Cospedal també ha valorat el missatge del rei, que ha qualificat d'"històric i essencial". I ha assegurat:

"La unitat, el consens i l'estabilitat són els pilars bàsics de la nostra democràcia, i el rei ho ha destacat molt bé afirmant que el nostre camí és el de l'entesa i la concòrdia."

També ha afegit:

"Un cop més, hem pogut comprovar com és un monarca que coneix perfectament el seu país i els anhels i reptes que tenen els espanyols i la nostra nació."

Precisament, el PSOE ha qualificat el discurs de Nadal del rei Felip VI d'adequat i oportú per subratllar la importància del respecte a les lleis. Davant la crida del monarca al diàleg, el portaveu socialista Antonio Hernando ha dit que el PSOE és conscient del moment que viu Espanya i, per tant, actuarà amb la màxima responsabilitat sense perdre de vista l'interès general.

"Estic completament convençut que el Partit Socialista estarà a l'altura de les circumstàncies que té en aquest moment el país, que la prioritat del Partit Socialista i de tots els dirigents del partit socialista, amb Pedro Sánchez al capdavant, és l'interès general dels ciutadans."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut