Tarragona

El PP reclama als partits que facin públiques les seves estratègies postelectorals perquè els ciutadans coneguin què voten

El Partit Popular de Catalunya ha escollit Tarragona pel seu acte central de partit. Allà el candidat a la presidència, Josep Piqué, ha donat suport al seu homòleg per Tarragona, Rafael Luna. El líder del PPC ha aprofitat per reclamar a tots els partits que facin públiques les estratègies postelectorals perquè, abans del dia 1, els ciutadans sàpiguen què es farà amb els seus vots. Piqué ha concretat les seves crítiques en els ecosocialistes i ha assegurat que Joan Saura i la seva formació és partidària d'un nou tripartit perquè vol gaudir dels privilegis del govern. Luna ha endurit el discurs contra Convergència fent una caricatura d'Artur Mas i recordant el cost d'un pacte després del notari.

Actualitzat
Els populars volen mobilitzar el seu vot de les eleccions generals explicant que des de la Generalitat poden fer-se càrrec de les preocupacions ciutadanes. A Tarragona tant Josep Piqué com Rafael Luna han defensat la seva opció com l'única vàlida i real de cara a les eleccions.

Aquesta matinada el PP ha patit un nou atac contra els béns de la fomació. La seu del partit a Girona ha aparegut tacada amb pintura i ous. Aquest acte se suma al que va rebre la seu de Tarragona el dia 20 passat, on van aparèixer pintades contra el PP i amenaces de mort contra el president del PPC, Josep Piqué, i el candidat del partit per Tarragona, Rafael Luna. A banda hi ha hagut atacs contra una furgoneta de campanya a Lleida i un autobús a Tarragona el dia 18 passat.
Anar al contingut