Eleccions 2011

El PP proposa expulsar els immigrants reincidents encara que resideixin de forma legal a Catalunya

La immigració ha estat l'eix dels missatges del PP en el primer dia de campanya per les municipals a Barcelona, Lleida i Girona. En el marc del seu programa de seguretat, Alberto Fernández Díaz proposa expulsar aquells immigrants que delinqueixin de forma reincident independentment de la seva situació al país. A Tarragona, el candidat confia en l'èxit que els donarà defensar sense embuts la capitalitat de la ciutat.

Actualitzat
Expulsió per als immigrants reincidents

Alberto Fernández Díaz proposa expulsar els estrangers que delinqueixin de manera reiterada, inclosos els que tenen la seva situació legal regularitzada. És un dels punts del programa de seguretat del PP que el candidat de Barcelona ha presentat davant la comissaria de la Guàrdia Urbana de l'estació del Nord.

D'altra banda, l'alcaldable del PP ha rebutjat l'ús d'intimidacions o coaccions, ha dit, per defensar drets laborals després que aquest dijous els Bombers de Barcelona van boicotejar l'inici de campanya de Jordi Hereu.

Tarragona, convençuts de l'èxit

El candidat del PP a Tarragona, Alejandro Fernández, s'ha mostrat molt optimista el primer dia de campanya davant els resultats que els donen les enquestes. Fernández considera que aconseguiran l'èxit perquè són els únics que han defensat sense embuts la capitalitat de Tarragona evitant l'ambigüitat.

Manso vol immigrants legals i integrats

La candidata del Partit Popular a Lleida, Imma Manso, obre la campanya electoral parlant d'immigració. La popular reclama que les persones nouvingudes arribin al país de forma legal, complint la llei d'estrangeria, i que s'integrin.

L'alcaldable del partit popular a Lleida ha estat aquest divendres al barri de Cappont per visitar, entre d'altres, la llar de jubilats.

Veray vol revisar l'ordenança de civisme


El PP vol redactar una nova ordenança de civisme per a Girona. La candidata popular, Concepció Veray, diu que l'ordenança actual, que es va aprovar el 1996, no recull la realitat actual de la ciutat.

Veray creu que cal incloure en el text els casos d'incivisme multireincident per poder-los tenir en compte en els informes municipals de reagrupament familiar o arrelament. Aquest és un dels punts del programa en seguretat ciutadana del PP.

Anar al contingut