Barcelona

El PP, obert a facilitar la investidura de Mas però exigeix aparcar el concert

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha posat de manifest que no es tanca a facilitar la investidura d'Artur Mas com a president català, però li ha exigit que "aparqui" la reivindicació d'un concert econòmic per a Catalunya i que doni prioritat a superar la crisi. Després de la reunió de dimarts entre Mas i el futur president del grup del PSC, Joaquim Nadal, el líder de CiU ha sondejat aquest dimecres la disposició del PPC davant el debat d'investidura en una reunió al parlament català que ha durat una hora i en la qual Camacho li ha exigit un ple extraordinari sobre la crisi econòmica.

Actualitzat
A la sortida, Sánchez-Camacho ha explicat que encara no ha decidit el seu vot en el debat d'investidura, perquè vol escoltar abans els propòsits de Mas, ha apuntat, però li ha fet una sèrie de peticions. Els populars volen que Mas doni carpetada al concert econòmic, també reclamen austeritat a l'administració catalana, un govern amb un màxim d'onze departaments i que el primer ple extraordinari se centri a aportar solucions per a la crisi econòmica.
 
Aquest dijous, Mas es reunirà amb Puigcercós i Rivera

El líder de CiU, Artur Mas, es reunirà aquest dijous amb el president d'ERC, Joan Puigcercós, i amb el líder de C's, Albert Rivera, en la seva ronda de contactes amb els diferents grups després d'haver guanyat les eleccions de diumenge. La cita amb el líder independentista tindrà lloc a la una del migdia, i la reunió amb Rivera serà a dos quarts de cinc de la tarda, totes dues al parlament, segons ha informat CDC en un comunicat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut