La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona el 2007, Esperanza García. (Foto: ACN)
La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona el 2007, Esperanza García. (Foto: ACN)
Barcelona

El PP fitxa 15 exmembres de Ciutadans

El PP fitxa 15 exmembres de Ciutadans, entre els quals Esperanza García, candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona el 2007. García i els altres exmembres de Ciutadans ja havien deixat la militància al partit d'Albert Rivera fa mesos i han negat que el canvi de formació sigui una operació organitzada ni que s'hagi pactat amb ningú. L'acte de presentació dels nous militants s'ha fet avui amb la presència de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.

Actualitzat
La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals del 2007, Esperanza García, ha presentat públicament la seva incorporació a les files del PP. Acompanyada per la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, García ha explicat que fa  "el pas natural", però que no renega de la seva etapa a Ciutadans. Alhora, una quinzena més d'exmilitants del partit d'Albert Rivera han pres la mateixa decisió.

Alícia Sánchez-Camacho ha valorat el canvi dient que el "PP està aglutinant l'estabilitat, la moderació i el sentit comú".

Un altre dels militants que s'ha donat de baixa de Ciutadans per incorporar-se al PPC és Agustí Artés, que ha assegurat que els que han pres la mateixa decisió que ell no són militants sinó "càrrecs orgànics", i que entre la quinzena de trànsfugues hi ha dos membres de la comissió executiva, encara que no els ha volgut identificar.
Anar al contingut