Barcelona

El PP farà un acte propi la Diada, però no ha decidit encara si anirà als actes institucionals

El Partit Popular de Catalunya ha anunciat que la Diada farà un acte propi a la plaça del Rei de Barcelona, amb un clar missatge d'unitat de tots els catalans. En canvi, els populars encara no han decidit si assistiran als actes institucionals de l'Onze de Setembre al Parc de la Ciutadella. La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha explicat que no participarà en la concentració contra la Via Catalana cap a la independència, però ha criticat la cadena humana organitzada per l'ANC.

RedaccióActualitzat

Alícia Sánchez-Camacho ha anunciat que el Partit Popular organitzarà un acte propi aquest Onze de Setembre a la plaça del Rei de Barcelona, però ha afegit que la seva formació encara no ha decidit si assistirà a l'acte institucional organitzat pel govern i pel Parlament al Parc de la Ciutadella. Tot i que els populars s'inclinen per no participar-hi, la decisió final es prendrà dimarts que ve en la reunió de la direcció del PP.

La presidenta del partit no prendrà part, en canvi, en la concentració contra la cadena humana de la Sagrada Família. Sánchez-Camacho ha aprofitat la roda informativa posterior a la reunió de la Junt Directiva per carregar contra la Via Catalana cap a la independència i també contra el govern per impulsar la manifestació "més cara de la història que es pagarà amb els impostos de tots els catalans".

Alícia Sánchez-Camacho ha dit que el PP convoca un acte propi per a la Diada amb l'objectiu de defensar la "concòrdia" en un moment en què el govern d'Artur Mas planteja una Diada "de separació". La líder del PP assegura que l'acte de la seva formació està obert a tothom que defensa la unitat de tots els espanyols i rebutja una Diada a la qual, segons el parer de Sánchez-Camacho, el govern ha tret el seu caràcter "integrador".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut