Barcelona

El PP denuncia que la pregonera de la Mercè va equiparar víctimes i botxins del 17A

RedaccióActualitzat

El president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha denunciat que la pregonera de les Festes de La Mercè, la filòsofa Marina Garcés, "va posar al mateix nivell les víctimes de l'atemptat i els seus botxins jihadistes, a més de defensar la independència i el moviment okupa".

En el seu pregó, Marina Garcés va dir:

"Tots portarem en nosaltres una absència igualment dolorosa: la de les persones que no tornaran mai més a Barcelona ni a les seves festes, no perquè no vulguin, sinó perquè el 17 d'agost van perdre la vida a la Rambla, a la Diagonal i al passeig de Cambrils. I juntament amb ells, també, la d'uns joves de Ripoll que tampoc hi seran i sobre els quals sempre tindrem el dubte de si realment volien morir matant, com van fer."
 

Alberto Fernández ha reclamat a l'alcaldessa Ada Colau que demani perdó a Barcelona per escollir per al pregó de les festes barcelonines "una pregonera de la CUP i antisistema".

El regidor popular ha considerat, en aquest sentit, que era la pregonera que haurien escollit els regidors de la CUP i que Colau la va triar "per congraciar-se amb l'independentisme".

Anar al contingut