Portada del diari "ABC" el dia abans de les eleccions del 21D, jornada de reflexió
Portada del diari "ABC" el dia abans de les eleccions del 21D, jornada de reflexió
Barcelona

El PP denuncia l'ABC a la Junta Electoral per una portada d'Arrimadas en dia de reflexió

El diari ho ha explicat a través d'un editorial, on argumenta "criteri informatiu" perquè era "l'única opció del constitucionalisme" en les eleccions del 21D

Actualitzat

El PP ha denunciat l'ABC davant la Junta Electoral i ha remès la queixa a Fiscalia per la portada d'aquest diari del dimecres 20 de desembre.

A aquesta portada, apareix la cap de llista de Ciutadans, Ines Arrimadas en una fotografia en primer pla que ocupa tota la plana. El diari també incloia a les pàgines centrals, en jornada de reflexió, una entrevista a la líder de Cs a Catalunya.

El diari ho ha explicat a través d'un editorial aquest dissabte. En el seu editorial, l'ABC recorda que a l'interior també es recollien les opinions de candidats d'altres formacions polítiques. Argumenten que, si es va optar per situar Arrimadas en portada, és només per un "criteri informatiu", perquè era "l'única opció del constitucionalisme" en les eleccions del 21 de desembre. Diu l'editorial de l'ABC:

"Al dia següent va guanyar les eleccions catalanes, el que dona fe de la pertinença de la informació. De la mateixa manera, en aquell exemplar de la jornada de reflexió recollíem les manifestacions del dia abans d'altres candidats, inclós per suposat el del PP"

L'editorial del PP afegeix que Ciutadans és una formació que "ha anat a més davant la inoperància dels populars a l'hora de defensar a Espanya amb vigor i celeritat que requereix la societat espanyola".

També diu que el PP ha hagut de recórrer a un "racó legal obsolet a l'era d'Internet" per coartar la seva llibertat d'expressió.

ARXIVAT A:
CsEleccions 21DProcés catalàArticle 155
Anar al contingut