Arran va intentar ocupa simbòlicament la seu del PPC en defensa del referèndum
Arran va intentar ocupa simbòlicament la seu del PPC en defensa del referèndum
Barcelona

El PP demana 36 anys de presó per a sis membres d'Arran per intentar ocupar la seva seu

Els populars acusen sis membres de l'organització juvenil de l'esquerra independentista dels delictes de danys i desordres públics

RedaccióActualitzat

El Partit Popular demana 36 anys de presó per a cada un de sis membres militants d'Arran que van participar en l'intent d'ocupació de la seu dels populars a Barcelona al mes de març en defensa del referèndum. Els acusen dels delictes de danys i desordres públics. A Twitter, Arran assegura que el PP els demana 36 anys de presó "per defensar el referèndum de l'1 d'octubre".


El 27 de març passat, un grup de membres de l'organització juvenil de l'esquerra independentista van intentar ocupar la seu del PP a Barcelona i es van manifestar amb una pancarta amb el missatge "L'autodeterminació no es negocia: referèndum sí o sí". Els joves van entrar al vestíbul de la seu popular, però el personal de seguretat no els va deixar passar.

L'acte va comptar amb el suport de la diputada de la CUP Anna Gabriel i de l'exdiputat David Fernàndez, que hi van anar, però no van participar directament en l'acció.

El PP, per la seva banda, va avisar els Mossos d'Esquadra, que van fer sortir els manifestants al carrer. Aleshores, els joves van enganxar cartells i adhesius a la porta del local amb el lema "L'organització és la clau de la victòria".

Des d'Arran consideren que els fets no van ser més que una "acció simbòlica", mentre que el lider del PPC, Xavier García Albiol, va qualificar els joves de "feixistes" i va denunciar els fets.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut