Madrid

El PP creu que l'èxit del 22-M li pot fer guanyar les generals per 20 punts

El responsable de comunicació del PP, Esteban González Pons, ha dit que els resultats provisionals del 22-M suposen un èxit "imparable" per al seu partit i que, si es traslladen aquests números a les eleccions legislatives, els populars guanyarien per uns 20 punts de diferència respecte al PSOE. Pons ha indicat que no posaran l'èmfasi a demanar l'avançament electoral, sinó a reiterar dues coses: "confiança" i "compromís". Dues paraules, ha comentat, són les que volen transmetre als ciutadans, atès que la situació actual requereix contenir l'eufòria i posar l'accent en el fet que la responsabilitat del canvi que comença des d'avui es diposita en un partit que sap com sortir de la crisi.

Actualitzat
El mandatari del PP ha recordat que la victòria a les municipals per 10 punts és més del doble de l'aconseguida el 1995, quan els populars van vèncer amb un avantatge de 4,5 punts. Segons la seva opinió, una diferència d'aquesta envergadura reflecteix el suport "total" que ara mateix recull el PP a tot Espanya. Pons ha recordat que, per regla general, qui guanya a les municipals aconsegueix la victòria en les generals de l'any següent.


Aguirre, orgullosa del triomf del PP a Madrid, garanteix que governarà "per a tots"

La reelegida presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, s'ha mostrat  orgullosa dels resultats obtinguts pel PP a la regió, on han aconseguit guanyar en municipis com Parla, Alcorcón o Getafe, feus socialistes, i ha garantit que en els propers quatre anys governarà "per a tots, especialment per als que pitjor ho estan passant".

En roda de premsa celebrada a la seu del PP, al carrer Gènova, la dirigent autonòmica ha demanat a tots els madrilenys que "no caiguin en el desànim" perquè l'"aclaparadora" victòria aconseguida pel PP en els comicis autonòmics i municipals permetrà al seu partit "aconseguir que Madrid no s'aturi". Després d'agrair els vots recollits pels populars, la presidenta ha demanat que els resultats a tot el país "facin reflexionar els que han de reflexionar" perquè "aquesta agonia no té cap sentit".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut