Íñigo de la Serna: "Un gest que l'honora" (EFE)
Íñigo de la Serna: "Un gest que l'honora" (EFE)
Madrid

De la Serna defensa el "gest" de Cifuentes i carrega contra el "cinisme" del PSOE

El ministre De la Serna afirma que el portaveu dels socialistes madrilenys "és el primer que té una llicenciatura falsa"

RedaccióActualitzat

El PP creu que la decisió de la presidenta de la Comunitat de Madrid de renunciar al màster és "un encert" i que "és un gest que l'honora". Així s'hi han pronunciat el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, i el responsable d'Acció Sectorial dels populars, Javier Maroto.

El ministre De la Serna ha passat aquest matí a l'atac després de dir que Cifuentes "ha actuat amb responsabilitat" i que la decisió que ha pres "és un gest que l'honora". De la Serna ha carregat contra el portaveu del Partit Socialista de Madrid, José Manuel Franco, per haver anunciat una moció de censura contra Cifuentes

"Ell és el primer que té una llicenciatura falsa. És un exercici de cinisme extrem (···) Hi ha molta gent que dona crèdit que el partit de Toni Cantó, amb llicenciatura falsa, juntament amb el partit d'Errejón, amb beca falsificada, donen suport al Partit Socialista de Madrid, el líder del qual té la llicenciatura falsificada. No s'entén"

El ministre de Foment ha subratllat que "s'han de defensar, ben alt i amb contundència, la universitat, els alumnes i les famílies que han pagat i han suat tinta per tirar endavant els seus màsters i llicenciatures". I ha reclamat que tots els partits, "no només han de demanar disculpes, sinó que també han de pagar-ho. Tots, sense excepció."

 

 

El vicesecretari del PP Javier Maroto s'ha manifestat en el mateix sentit. Creu que la decisió de Cifuentes és "un encert". I ha respòs així a la petició de moció de censura del PSOE i Podem.

"Tots els polítics que menteixen o que roben han de marxar a casa seva i pagar la pena pel que han fet. Sense excepció. Siguin de la meva sigla o d'altres. El que no té cap sentit és que aquests dies estiguem descobrint polítics de tots els partits amb llicenciatures falses, que ho reconeixen, sense vergonya. I, en canvi, aquests són precisament els que posen mocions de censura a altres".

La ministra de Defensa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha confirmat el seu suport a la presidenta de la Comunitat de Madrid.

"M'ha semblat una carta molt ben fonamentada i molt explicativa de tot el que ha passat. I sí, la segueixo defensant"

 

ARXIVAT A:
Cristina CifuentesPP
Anar al contingut