El vicesecretari d'Organització del PP, Fernando Martínez-Maíllo, diu que no facilitaran cap investidura que no sigui d'un candidat del PP…
El vicesecretari d'Organització del PP, Fernando Martínez-Maíllo, diu que no facilitaran cap investidura que no sigui d'un candidat del PP (EFE)
Madrid

El PP creu que el PSOE està disposat a "agenollar-se" davant d'Iglesias per poder governar

El vicesecretari d'Organització popular exigeix a Pedro Sánchez que rebutgi de forma "clara i rotunda" la condició de convocar un referèndum a Catalunya

RedaccióActualitzat

El Partit Popular ha alertat que el PSOE està disposat a "agenollar-se" davant de Podem per poder governar. Després que el partit de Pablo Iglesias ha llançat una contraoferta per governar amb els socialistes, els populars han denunciat que és aquest dirigent polític el que "escriu el guió" i han exigit a Pedro Sánchez que rebutgi de forma "clara i rotunda" la condició de convocar un referèndum sobre el futur polític de Catalunya.

El vicesecretari d'Organització del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha ironitzat dient que Iglesias "li ha fet els deures a Sánchez" i fins i tot "li ha fet el seu govern". Per això, ha afegit Martínez-Maíllo, Sánchez ha pogut constatar que el líder de Podem "no és de fiar".

El PP, a més, ha reclamat al dirigent del PSOE que "repudiï" públicament l'abstenció dels independentistes catalans en el debat d'investidura, previst pel 2 de març. I ha deixat clar que no s'abstindrà per facilitar un govern del PSOE ni "cap investidura que no sigui de qui ha guanyat les eleccions".

Anar al contingut