Madrid

El PP considera un "abús de dret" la citació de Rajoy en el judici de Gürtel

Els populars carreguen contra el tribunal que ha citat a declarar el president del govern espanyol com a testimoni pel cas Gürtel

Actualitzat

El Partit Popular ha criticat durament la decisió dels tres magistrats del Tribunal de l'Audiència Nacional que han decidit citar a declarar el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en el judici del cas Gürtel. Els populars consideren un "abús de dret" la citació de Rajoy, que qualifiquen de "mostra del procés mediàtic que pretén seguir l'acusació popular d'ADADE".

"Tot plegat suposa una situació d'abús de dret, perquè una petició amb clara intencionalitat política s'emmascara en un interès jurídic inexistent."

En un comunicat, el PP diu que "respecta, però no pot compartir la decisió adoptada per la majoria del Tribunal", que consideren que "contradiu clarament" la seva pròpia doctrina del febrer i l'octubre de 2016. En aquelles dues ocasions, el mateix tribunal va rebutjar el testimoni de Rajoy argumentant que no era "ni pertinent ni útil" per a la causa.


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut