Madrid

El PP considera que ETA "no es penedeix de res" i diu el mateix de sempre

Amb escepticisme. Així ha acollit el PP la declaració de la banda terrorista ETA d'un alto al foc "permanent, general i internacionalment verificable". La secretària general dels populars, María Dolores de Cospedal, considera l'anunci una "pausa" perquè diu el mateix: no renuncia a la seva activitat i tampoc "es penedeix de res ni demana perdó per res". Per evidenciar que la situació no ha canviat, De Cospedal ha llegit el mateix comunicat que va llegir el líder del partit, Mariano Rajoy, després de la treva declarada per ETA el 2006.

Actualitzat
En el seu comunicat, ETA torna a insistir una altra vegada en "coses que hem escoltat durant molt de temps". A més, no es fa cap referència a la "seva dissolució", ha afegit la número 2 del PP.

María Dolores de Cospedal ha insistit que la seva formació continuarà sent "igual d'exigent que de constructiva", però no admetrà que "ningú imposi condicions a la pau" ni "qualsevol tipus d'intervenció de mediadors internacionals". El PP només acceptarà un comunicat que anuncii la dissolució de la banda i el final de les seves activitats criminals.

Per això, el Partit Popular estarà molt "vigilant en el pròxim procés electoral per "impedir per tots els mitjans que ETA i qualsevol formació" propera als terroristes "es presenti a les eleccions municipals i forals".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut