Viella

El PP condiciona el seu suport a Patxi López a reformes en la televisió i en l'ensenyament de l'euskera

El PP adverteix que els seus vots de suport als socialistes bascos per investir lehendakari Patxi López són sagrats. Pels populars, el seu suport al candidat socialista s'ha de traduir en canvis en qüestions substancials com ara la televisió pública, l'ensenyament de l'euskera i la policia. Ho ha dit el vicesecretari de comunicació del PP, Esteban González Pons, que ha participat en l'obertura de la quarta escola d'hivern dels populars catalans.

Actualitzat
Esteban González Pons ha dit que "no són vots gratis total, al País Basc no votem com en un programa de televisió i ens quedem tan tranquils al sofà de casa". El popular ha afegit que "no són vots d'un sol ús: són vots pel canvi, són vots per fer reformes a la televisió, el sistema educatiu i la policia basca".

"Nosaltres sí que tenim solucions" és el lema de la quarta escola d'hivern del PPC, que se celebra aquest cap de setmana a la Vall d'Aran. La seva celebració coincideix amb el cinquè aniversari del govern de Zapatero, que segons els populars ha estat un mandat de "mentides, incompliments i atur".
Anar al contingut