Madrid

El PP assegura que Rajoy només anirà al debat d'investidura si té prou suports

Pablo Casado ha assegurat que no es tracta d'un debat jurídic, sinó polític, i que Rajoy no anirà a la sessió si no té prou suports

RedaccióActualitzat

Mariano Rajoy no anirà al debat d'investidura si no té suports suficients. Després de l'ambigua roda de premsa del president espanyol en funcions en sortir de la trobada amb el rei, avui el PP argumenta que el debat no és jurídic ni constitucionalista, sinó polític, i que el president en funcions no se sotmetrà a un debat si sap que serà fallit:

"Ell vol governar, ja ha dit que està disposat a fer-ho amb 137 escons, però el debat d'investidura és per sortir investit. (...) no és un debat de l'estat de la nació, ni un lloc on ha d'anar un candidat perquè li baixin o els fums o per passar pel mateix pel que van passar altres", ha assegurat el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, en una entrevista a Televisió Espanyola..

Casado defensa que Rajoy està decidit a governar i ha explicat que avui mateix trucarà al líder del PSOE, Pedro Sánchez, i al de Ciutadans, Albert Rivera. Casado s'ha mostrat convençut que el PSOE, que -ha dit- ha governat i és un partit responsable, aquest cop també estarà a l'alçada. "Aquí tot passa per l'abstenció del PSOE", ha assegurat el dirigent popular.

Respecte a C's, Casado ha dit que "comparteixen allò essencial" i que creu que Rivera "vol ser útil".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut