El vicesecretari de Comunicació del Partit Popular, Esteban González Pons. (Foto: EFE)
El vicesecretari de Comunicació del Partit Popular, Esteban González Pons. (Foto: EFE)
Madrid

El PP a CiU: "No farem res que ens distanciï de l'objectiu de crear ocupació"

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha afirmat que el seu partit no farà res ni afavorirà res que el distanciï d'altres forces polítiques, en al·lusió a CiU, en la consecució del principal objectiu de l'economia espanyola: crear ocupació. En conferència de premsa a la seu del partit a Madrid, el dirigent nacional dels populars també ha sortit en defensa de l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que avui ha declarat davant els tribunals per haver repartit a l'abril del 2010 fullets en els quals equiparava la immigració amb la delinqüència.

Actualitzat
Pons ha posat l'èmfasi a parlar de les relacions amb CiU, atès que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha condicionat qualsevol suport a la posició que el partit de Mariano Rajoy mantingui sobre la immersió lingüística a Catalunya.

Les advertències i avisos s'han creuat aquests dies entre dirigents de dues formacions que podrien aliar-se després de les eleccions generals del 20 de novembre.

Segons ha destacat Pons, el PP compta amb tots per a l'endemà dels comicis, ja que, com ha remarcat, l'objectiu que persegueixen és una prioritat absoluta: tallar l'atur i començar a crear llocs de treball. "El Partit Popular compta amb tots els partits, tant si guanya les eleccions com si no, per entre tots fer l'esforç transformador que Espanya necessita", ha resumit abans de puntualitzar: "Es necessiti o no, el més normal és comptar amb CiU".

Pons ha aclarit que el que cal parlar amb la federació nacionalista "no és tant de la llengua" com de crear ocupació, i això mateix es pot estendre al PSOE i a les altres forces polítiques. "No supeditarem cap debat sobre creació de llocs de treball a cap assumpte que pugui separar-nos. El PP pretén estar molt a prop de CiU perquè pretén que CiU ajudi i el PP ajudi, entre tots, a crear ocupació".
Anar al contingut