Futbol Sala

El Pozo Murcia es classifica per jugar la final de la Divisió d'Honor de futbol sala

El Pozo Murcia jugarà per quart cop en la història del club la final de la Divisió d'Honor de futbol sala. L'equip murcià ha derrotat el Playas Castelló per 4 gols a 2 en el quart partit de la semifinal. Tot i que l'equip castellonenc ha estat el primer a marcar, el Murcia ha reaccionat i en només 4 minuts s'ha avançat al marcador 3-1. Javi Rodríguez ha tornat a apropar el seu equip en el marcador, però Cobeta en el minut 33 ha marcat el 4-2 definitiu. El rival del Murcia a la final serà el Boomerang Interviú, que per tercer any consecutiu jugarà la final. L'equip madrileny ha guanyat en el quart partit el Polaris World Cartagena per 6 a 3.