El Porto guanya la Lliga de Campions en derrotar el Mònaco per un clar 3-0

El Porto de José Mourinho va guanyar amb claredat la final de la Lliga de Campions contra el Mònaco (0-3). Els portuguesos es van avançar en el marcador amb un gol de Carlos Alberto en el minut 39, en el primer xut entre els tres pals del partit. L'equip del principat no va tenir cap ocasió de gol en els primers 45 minuts. En la segona meitat, el Mònaco de Fernando Morientes va buscar el gol de l'empat, però va ser el Porto el que va sentenciar el partit amb dos gols més. Deco, en el minut 71, i Alenichev, en el 75, van aconseguir el 0 a 3 definitiu.

La gespa de l'estadi del Schalken de Gelsenkirchen, a Alemanya, va ser la protagonista de la final de la Lliga de Campions que van disputar ahir el Mònaco i el Porto. El partit va ser avorrit i sense gaires ocasions de gol. De fet, els tres gols del Porto van ser els tres únics xuts entre els tres pals que es van veure en la final. Carlos Alberto, en el minut 39, va obrir el marcador, amb un xut a l'esquerra del porter Roma, que no va poder fer-hi res. Amb aquest resultat, tots dos equips van anar cap als vestidors. En la segona meitat, el Mònaco va intentar igualar la final, però el Porto, amb dos gols en quatre minuts, la va sentenciar.