Javi Jiménez, porter del Llevant.
Futbol

El porter del Llevant Javi Jiménez confon Nelson Mandela amb l'actor Morgan Freeman en un tuit de condol

El porter del Llevant Javi Jiménez ha estat protagonista per una errada en el seu compte de Twitter. El del conjunt granota va voler unir-se a les nombroses mostres de condol per la mort de Nelson Mandela però va confondre l'expresident sud-africà amb l'actor Morgan Freeman. "Lamento la irreparable pèrdua del lluitador Nelson Mandela, un dels més grans actors que ha donat Hollywood. DEP", va escriure Jiménez al seu Twitter.

Actualitzat

El porter del Llevant Javi Jiménez ha estat protagonista per una errada en el seu compte de Twitter. El del conjunt granota va voler unir-se a les nombroses mostres de condol per la mort de Nelson Mandela però va confondre l'expresident sud-africà amb l'actor Morgan Freeman, que va interpretar el paper de Mandela a la pel·lícula "Invictus". "Lamento la irreparable pèrdua del lluitador Nelson Mandela, un dels més grans actors que ha donat Hollywood. DEP", va escriure Jiménez al seu Twitter.

Després d'adonar-se de l'enrenou que havia causat la seva errada a les xarxes socials, Jiménez va esborrar el tuit i es va justificar assegurant que havien entrat al seu compte i ha decidit enviar aquest missatge per aclarir el malentès: "Alarmat per l'enrenou de tants missatges, dir que algú ha utilitzat el meu compte posant missatges erronis i de mal gust, ho sento. Ho sento per aquelles persones que s'hagin donat per ofeses amb aquests tuits de mal gust. DEP NELSON MANDELA."

Anar al contingut