El portaveu de la Comissió Europea, Margaritis Schinas, durant la roda de premsa del 10 d'abril
El portaveu de la Comissió Europea, Margaritis Schinas, durant la roda de premsa del 10 d'abril

El portaveu de la CE no comenta els articles de Torra "per no dignificar-los"

Actualitzat

Durant la roda de premsa de la Comissió Europea d'aquest dilluns, alguns periodistes han preguntat si els polèmics tuits i articles fets per Quim Torra són compatibles amb els valors de la Unió.

El portaveu de la CE, Margaritis Schinas, ha refusat respondre als comentaris de Quim Torra "per no dignificar-los" i ha recordat que la Unió Europea ja s'ha posicionat sobre l'assumpte català.


Sense canvis de posició amb el diàleg

Davant l'oferta de diàleg de Torra al president de l'executiu comunitari, Jean-Claude Juncker, dissabte, Shinas s'ha limitat a dir que la posició de la Comissió Europea sobre una possible mediació per part de la institució és "molt clara" i ha assegurat que no hi ha hagut contacte entre l'executiu comunitari i les autoritats espanyoles o catalanes per tractar de mediar amb el tema català.

"La nostra posició sobre el tema de la mediació és molt clara. L'ha expressada el president Juncker i el vicepresident Timmermans i molts altres. No la repetiré ara, és coneguda universalment. Sobre aquests comentaris, no els dignificaré amb un comentari meu"

 

ARXIVAT A:
Procés catalàInvestidura
Anar al contingut