Barcelona

El Portal de l'Àngel es manté com el carrer comercial més car de Barcelona

Barcelona és cara i el Portal de l'Àngel n'és una mostra. Amb un preu de lloguer de 2.160 euros anuals per metre quadrat, l'avinguda de Ciutat Vella per excel·lència es manté com a carrer comercial més car de Barcelona i el segon de tot l'Estat. En segon lloc barceloní hi ha el Passeig de Gràcia, que alhora és el que registra el major increment de preu a la ciutat comtal, d'un 7,6%. Llogar un local en aquesta artèria de l'Eixample costa 1.920 euros anuals per metre quadrat. Totes aquestes dades les ha publicat la consultora immobiliària Cushman and Wakefield en el seu informe anual sobre els carrers més cars del món.

Actualitzat

Al conjunt de l'Estat, el primer lloc del rànquing el té el carrer Preciados de Madrid, que ha experimentat un augment del preu d'un 12%. El metre quadrat en aquest carrer madrileny va a 2.580 euros anuals, fet que el converteix en el dotzè més car del món. El tercer lloc espanyol és per al també madrileny Serrano, seguit dels barcelonins Passeig de Gràcia i Portaferrissa. De tota manera, el carrer que ha registrat un encariment relatiu més alt no és cap d'aquests, sinó el carrer Colom de València, on els preus han augmentat un 15,2%.

A tot el món, l'avinguda més cara és la Cinquena Avinguda de Nova York, on s'arriben a pagar 11.364 euros a l'any per metre quadrat. A Europa, els Camps Elisis de París és on val més llogar un local comercial, seguit de New Bond Street i Oxford Street de Londres.

Anar al contingut