Hoquei Herba

El Polo i l'Atlètic Terrassa jugaran la final de la Divisió d'Honor

El Reial Club de Polo i l'Atlètic de Terrassa disputaran la final de la Divisió d'Honor masculina d'hoquei herba després d'eliminar per la via ràpida l'Egara i el Club de Campo en el segon partit de semifinals. Els polistes s'han desfet de l'Egara per 2-4 aprofitant la inferioritat numèrica dels locals en l'inici de la segona meitat, mentre els terrassencs s'han imposat al Club de Campo per 3-2 i defensaran el títol aconseguit l'any passat.

El Polo, que arriba a la final sense haver estat ni una sola jornada com a líder de la fase regular, ha estat el millor al llarg dels 70 minuts i ha sumat la segona victòria en un partit que ha començat guanyant. A la mitja hora de joc, l'Egara ha empatat però abans del descans el Polo ha tornat a avançar-se en el marcador amb un gol de Jordi Alastrue, que ha aprofitat el segon penal córner favorable al seu equip. A la represa, el Polo no ha desaprofitat la inferioritat numèrica del rival per les expulsions temporals d'Edu Quemada i Albert Casas i en el minut 36 Quico Fàbregas ha fet l'1-3. Sense res a perdre, l'Egara ha retallat distàncies en el minut 49 gràcies a un penal córner però un minut després, Roger Padrós ha sentenciat amb el 2-4 definitiu. Per la seva banda, l'Atlètic de Terrassa defensarà el títol aconseguit l'any passat després d'imposar-se al Club de Campo madrileny per 3-2 en un partit que ha tingut un final polèmic. Al descans s'ha arribat amb empat a un però a la represa, els egarencs s'han distanciat en el marcador amb dos gols consecutius. Els madrilenys han reaccionat i han tingut moltes ocasions per marcar però només han pogut retallar diferències. A deu minuts per al final, els àrbitres han anul·lat un gol a l'equip madrileny que hagués forçat la pròrroga.