Hoquei Herba

El Polo derrota el Terrassa i guanya la Copa de la Reina per tercera vegada consecutiva

El Polo ha guanyat la final de la Copa de la Reina d'hoquei herba que s'ha disputat aquest matí a Terrassa. L'equip de Barcelona ha superat les amfitriones, el Club Deportiu Terrassa, per 2-1, en el derbi català d'una competició que el Club de Polo ha guanyat per tercera vegada consecutiva i per aquest motiu es pot quedar la copa en propietat. El partit ha estat molt igualat i el Polo s'ha avançat amb un gol de Cintia Aymar, però el Terrassa ha igualat poc abans del descans. En el segon temps, de nou Cintia Aymar, ha donat el títol al Polo marcant el 2-1 definitiu.

En la final de la Copa de la Reina d'hoquei herba que s'ha disputat aquest diumenge a Terrassa, el Reial Club de Polo ha superat les jugadores de l'equip amfitrió, el Club Deportiu Terrassa, que ha hagut de remuntar un gol inicial del conjunt barceloní fet per Aymar. La primera part s'ha acabat amb empat a un, però, en el segon temps, la mateixa Aymar ha transformat el gol que ha donat el tercer triomf consecutiu al Polo, que d'aquesta manera es queda la Copa de la Reina en propietat. El partit ha estat molt igualat, però les jugadores barcelonines, en un enfrontament de la màxima rivalitat, entre dos equip clars aspirants al títol de Lliga, s'han endut el trofeu.