Barcelona

"El poeta Halley", el nou disc de Love of Lesbian

Després d'un any sabàtic, divendres apareixerà el vuitè disc del grup de Sant Vicenç dels Horts

RedaccióActualitzat

Quatre anys ha trigat Love of Lesbian per treure disc, i ha volgut que fos un disc molt diferent dels anteriors. En paraules de Santi Balmes, el líder, han "fugit de fer un disc d'autoencàrrec". El resultat és un viatge de fantasia, amb el poeta Halley del títol buscant la inspiració per l'espai, entre estrelles, cometes, cicles lunars, psiconautes i casos paranormals, un viatge que es recomana escoltar amb calma. Amb la por de repetir-se com a motor primordial, la intenció explícita ha estat tornar a començar:

"Quan has assolit certes coses, a vegades trobes a faltar la ingenuïtat o la innocència. Llavors has de fer un exercici dur, d'abstracció del teu entorn, per fer un pas enrere i treballar com si fos el primer disc."

Segons asseguren ells mateixos, han "fugit del format pop de tres minuts i mig". Del resultat, n'estan força satisfets, i convençuts que les cançons tindran una incidència més duradora que les anteriors:

"Potser ens equivoquem, però pensem que aquests temes sobreviuran millor que d'altres, dels quals no ens penedim, però potser d'aquí a deu anys ens veurem una mica patètics interpretant-los."

Aquest grup va néixer el 1997 a Sant Vicenç dels Horts i es va consolidar ràpidament com un dels més destacats del panorama "indie" a Espanya. Fa deu anys que canten en castellà, després d'una primera època amb lletres en anglès. Els pròxims dies començaran una gira amb Mèxic com a punt de partida i faran parada a Barcelona d'aquí a un mes. Seran tres dies de concert a la Sala Razzmatazz, molt esperats perquè ja s'han esgotat totes les entrades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut