El Plus Pujol Lleida surt de la cua després de la victòria contra l'Alerta Cantàbria

El Plus Pujol Lleida ha aconseguit sortir de la cua de la classificació, després de la victòria a casa contra l'Alerta Cantàbria per 81 a 77, en un partit molt igualat. Per la seva banda, l'Hospitalet ha sumat la sisena victòria consecutiva contra el Tenerife Rural i manté l'equip barceloní en els llocs privilegiats de la LEB. La creu de la jornada ha estat per al CB Tarragona, que va encaixar una derrota a la pista del Plasència per 88-71.

Del Plus Pujol, el jugador més destacat del matx ha estat el local Sharif Fajardo. Aquest pivot porto-riqueny ha fet 24 punts i 5 triples de 5 intents. Pel que fa al partit entre l'Hospitalet i el Tenerife Rural, ha estat molt igualat a la primera part, on fins i tot el Tenerife ha arribat a situar-se deu punts per sobre. Finalment, però, el gran encert d'Adrian Boccia i de Lampropoulos han capgirat el marcador. Quan faltaven cinc minuts, amb un parcial de 10 a 0, l'equip ha donat esperances a un públic que mai no ha deixat d'animar. Amb aquesta sisena victòria consecutiva, l'Hospitalet no abandona les posicions privilegiades de la taula. Continua sent quart, però dimecres l'espera un dur rival: el Farho Gijón.