El Plus Pujol Lleida s'imposa al DKV Joventut en partit amistós (115-108)

El Plus Pujol Lleida ha necessitat una pròrroga per derrotar el DKV Joventut en el seu primer partit de pretemporada (115-108), que s'ha disputat a la Seu d'Urgell. El partit ha estat molt intens, ple d'igualtat i per part del Lleida han destacat Alston, Esteller i els fitxatges de Yánez i Gianella, mentre que pel Joventut el millor ha estat Marcelinho Huertas, màxim anotador del partit amb 22 punts, ben secundat per Scott, Marco i Arnold.

El Plus Pujol ha agafat els primers avantatges en el marcador gràcies a l'encert de Derrick Alston a la zona (9 punts) i el domini lleidatà en la lluita pel rebot, circumstància que ha permès als lleidatans aconseguir el seu màxim avantatge, 13-7, en el minut 5. En el Joventut, el ritme de Marco i la major velocitat en les transicions dels seus jugadors exteriors els ha permès remuntar fins a arribar al final del primer període amb un empat a 19. En el segon quart el partit ha canviat. El Plus Pujol ha començat a trobar els punts del seu perímetre amb menció especial per a Yánez, que ha anotat 4 de 4 en triples i ha acabat aquest segon període amb 14 punts. Mentrestant, en el Joventut eren els pivots els qui prenien protagonisme i amb Young, Scott i Arnold l'equip aconseguia mantenir-se amb opcions fins al 49-46 del descans. En la segona part s'ha mantingut la tònica d'igualtat fins al final amb dos equips que s'han embrancat en un intercanvi de cistelles amb especial protagonisme per a Angulo, Alston i Esteller al Lleida i Arnold i Huertas en el Joventut. A falta de 10 segons, el Lleida guanyava per 97-94 i Comas tenia dos tirs lliures, però els ha fallat i en l'últim atac Huertas ha anotat un triple que ha forçat la pròrroga. En el temps extra, el Plus Pujol ha tornat a obrir bretxa i ja no l'ha desaprofitat per guanyar per 115-108.