El Plus Pujol Lleida s'aferra a la permanència amb una agònica victòria sobre el Pamesa

El Plus Pujol Lleida es va aferrar a les poques opcions de permanència a la Lliga ACB després d'una agònica victòria contra el Pamesa València per 87-86. Al final dels 40 minuts reglamentaris es va arribar amb empat a 79 en el marcador i a la pròrroga, la sort es va aliar per una vegada amb els lleidatans. Nicolas Gianella, amb 26 punts, va liderar la victòria del seu equip i Bramlett, amb un tap sobre Okulaja en l'última jugada del partit, va ser decisiu. El Plus Pujol Lleida va sumar la cinquena victòria de la temporada i tot i que continuarà cuer una setmana més, torna a somiar en la salvació.

Dos mesos després, el Plus Pujol Lleida va recuperar ahir el gust de la victòria a la Lliga ACB. Els homes de Paco García van derrotar el Pamesa València per un sol punt de diferència, 87-86, i després d'una pròrroga. El màxim anotador del Lleida va ser Nico Gianella, amb 26 punts, i per a l'equip valencià Dejan Tomasevic en va fer 23. Les nou jornades que queden fins a final de temporada seran un esprint desesperat per als de la Terra Ferma. Ahir van trencar una ratxa de set derrotes consecutives i també de set derrotes al Barris Nord, on no guanyaven des del mes de novembre. En aquests moments, continuen en l'última posició amb cinc victòries, a tres de la salvació.