El Plus Pujol Lleida no surt del pou en perdre de manera contundent a la pista del DKV

Victòria contundent del DKV Joventut davant el Plus Pujol Lleida (91-67). Els d'Aíto han dominat des de l'inici del partit, i els lleidatans ja no han estat capaços de retallar les distàncies. Amb aquesta derrota, el Plus Pujol es consolida en l'última plaça de la classificació, amb 18 derrotes i només 4 victòries, mentre que el DKV segueix en la bona línia de resultats. Hamilton ha estat el millor jugador del matx, amb un total de 22 punts i 15 rebots.

Els lleidatans només han vist com dominaven en el marcador en el primer minut de partit, però en poc temps, tres triples consecutius dels locals començaven a establir una còmoda diferència en el marcador (12-3). El domini verd-i-negre arribaria fins a un contundent 22-4. I aquest primer quart, acabaria amb aquests 18 punts de diferència en el marcador (31-13). El segon quart ha estat igual que el primer, amb un domini total i contundent dels homes d'Aíto. Un grandíssim Hamilton, que marxaria al vestidor amb 15 punts i 10 rebots, ha estat la clau per al bon joc dels badalonins (53-32). Carles Marco també ha estat providencial en aportar un total d'11 punts en la primera meitat de partit. En els primers minuts del tercer quart, un parcial de 7-1 posava la màxima diferència en el marcador fins llavors (60-33), 27 punts de diferència, i mostrava un dèbil Lleida, incapaç d'iniciar la remuntada. Però a les acaballes d'aquest quart, dos triples dels lleidatans -un de Fernández i l'altre de Simpkins- han retallat les distàncies. Així doncs, el tercer temps ha acabat igual que el segon, amb 21 punts d'avantatge a favor dels verd-i-negres (69-48). L'últim quart ha estat la sentència definitiva. El resultat final ha estat just i molt clar del que ha passat durant tot el partit: 91-67, i els lleidatans, que necessitaran una gran dosi de moral per aixecar els ànims. Finalment, Hamilton ha estat el millor jugador del matx, amb un total de 22 punts i 15 rebots. Amb aquesta derrota, els lleidatans es consoliden en la cua de la classificació, mentre que els badalonins es mantenen en la bona zona de la taula, molt propers a la zona dels "play-off", amb 12 victòries i 10 derrotes.