El pla de Lleida esdevé una zona ''d'excel·lència'' en la producció del panís gràcies a les millores varietals que surten cada any

Mollerussa (ACN).- Factors com la renovació de les varietats de panís que incorporen programes de millora de producció i resistència a les plagues han convertit el pla de Lleida en una zona ''d'excel·lència'' de producció d'aquest cultiu. Així ho ha assegurat l'expert i tècnic especialista en panís de l'IRTA, Antoni López, que ha afegit que les produccions de 15.000 quilos per hectàrea seran cada cop més habituals en aquesta zona. La Casa Canal de Mollerussa acull aquest dimarts la XII Jornada Intercomarcal del Panís, que ha abordat, entre d'altres, la problemàtica de la virosi que va afectar la Noguera i el Segrià amb pèrdues que van arribar fins al 80% de la producció.
El pla de Lleida esdevé una zona ''d'excel·lència'' en la producció del panís gràcies a les millores varietals que surten cada any

El pla de Lleida esdevé una zona ''d'excel·lència'' en la producció del panís gràcies a les millores varietals que surten cada any

Mollerussa (ACN).- Factors com la renovació de les varietats de panís que incorporen programes de millora de producció i resistència a les plagues han convertit el pla de Lleida en una zona ''d'excel·lència'' de producció d'aquest cultiu. Així ho ha assegurat l'expert i tècnic especialista en panís de l'IRTA, Antoni López, que ha afegit que les produccions de 15.000 quilos per hectàrea seran cada cop més habituals en aquesta zona. La Casa Canal de Mollerussa acull aquest dimarts la XII Jornada Intercomarcal del Panís, que ha abordat, entre d'altres, la problemàtica de la virosi que va afectar la Noguera i el Segrià amb pèrdues que van arribar fins al 80% de la producció.