El pis on es va trobar la víctima del "crim perfecte" va ser llogat per l'acusada.
María Ángeles a la sala de l'Audiència de Barcelona
Barcelona

El pis on es va trobar la víctima del "crim perfecte" va ser llogat per l'acusada

L'arrendador de l'apartament de Barcelona on suposadament María Ángeles M.F. va matar una amiga i va suplantar la seva identitat per treure'n profit econòmic, l'ha reconegut avui en el judici com la dona a qui li va llogar l'immoble. L'Audiència de Barcelona ha celebrat aquest dimecres la tercera sessió del judici contra María Ángeles M.F., per a qui el fiscal demana 24 anys de presó, acusada d'haver matat una amiga, simulant un mòbil sexual, per cobrar una vintena d'assegurances de vida i crèdits, per valor de gairebé un milió d'euros, en els quals va establir una tercera identitat, Susana B., com a persona beneficiària.

RedaccióActualitzat
Un treballador de l'empresa de lloguer ha identificat l'acusada com la dona que es va presentar per llogar l'immoble situat al carrer Camprodon número 21, el mateix en el qual es va trobar a la víctima. El testimoni ha assenyalat que l'acusada va signar el contracte al mateix apartament, que ell li va lliurar dos jocs de claus i aquesta es va aquedar al pis.

Tal com va passar en la segona sessió del judici, avui també han testificat diversos membres d'entitats bancàries que han reconegut novament l'acusada com la dona que va suplantar la identitat de la víctima per gestionar els tràmits d'assegurances de vida i diferents crèdits.

Tot i que alguns testimonis han assenyalat que en ocasions l'acusada s'assemblava a la fotografia del DNI, una treballadora ha recordat que quan María Ángeles li va mostrar el passaport original de la víctima va observar que hi havia grans diferències, encara que no li va donar importància: "Si demà em tallo el cabell, em tenyeixo, i vinc amb escot, minifaldilla i em maquillo moltíssim seria la mateixa però amb un canvi radical".

Avui també han començat a declarar els primers perits, que han certificat que la mort de la víctima es va produir per asfíxia i han aclarit que el fet que no tingués restes de cloroform a la pell no significa que no pogués haver estat adormida amb aquest producte, ja que només irrita si hi ha un contacte prolongat.
Anar al contingut