Piromusical 2018
Piromusical 2018
Barcelona

El Piromusical acomiada les festes de la Mercè amb 90.000 persones

Lisboa, el Maig del 68, Bernstein, jazz, i un record per a Aretha Franklin i Avicii ha estat la selecció d'aquest any

Actualitzat

Nou èxit de públic al Piromusical de la festa de la Mercè, de Barcelona. Portugal, el Maig del 68 i Aretha Franklin van ser alguns dels protagonistes d'un espectacle de música, llum, foc i aigua que va acollir 90.000 persones a les fonts de Montjuïc.

Un any més, el Piromusical de la Mercè ha acomiadat la festa major de Barcelona.

 

 

Lisboa ha estat la ciutat convidada de les festes i l'avinguda Maria Cristina de la capital catalana s'ha omplert de fados i altres cançons portugueses. L'espectacle ha començat amb la "Gallineta" de Lluís Llach en un bloc dedicat a temes inspirats en els moviments socials, polítics i estudiantils de l'any 1968.

El jazz també hi ha estat present per celebrar els 50 anys del Festival de Jazz de Barcelona, que ha portat a la ciutat figures del més alt nivell.

 

 

La festa major s'ha recordat amb un combinat de la música pop que ha passat pels escenaris de la Mercè.

S'han repartit 200.000 bengales que s'han encès quan el Piromusical ha tingut un record per a la reina del soul, Aretha Franklin, i per al DJ suec Avicii, morts recentment. També s'ha repassat l'obra de Leonard Bernstein, en el centenari del seu naixement.

 

 

A banda de la llum, l'aigua i la música, s'han utilitzat per al castell de focs 1.387,45 quilos de pólvora en 5.903 elements pirotècnics. 

Un cop acabat el piromusical, s'ha restringit l'accés el metro per evitar aglomeracions.

 

ARXIVAT A:
Cultura popular
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut