Motor

El pilot brasiler Alex Barros es passa a Superbikes després de 16 anys a Moto GP

El brasiler Alex Barros correrà la pròxima temporada al Campionat del Món de Superbikes, després de 16 anys a Moto GP. El pilot, de 35 anys, ha decidit canviar de categoria perquè no estava aconseguint els resultats esperats, tot i que encara no ha dit en quin equip correrà en Superbikes. En Moto GP, el seu últim equip va ser l'Honda Pons. El seu objectiu ara és el de ser campió mundial de Superbikes, ha assegurat el brasiler. Durant les 16 temporades que ha competit a Moto GP ha guanyat set carreres i ha pujat 31 cops al podi.

A part, durant aquestes 16 temporades, Barros ha aconseguit fins a cinc "pole position" i ha fet 14 vegades la volta més ràpida.