Sant Joan Despí / Barcelona

El periodista Joan Carles Peris serà el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París

El periodista Joan Carles Peris assumirà a partir del 3 de març la corresponsalia de TV3 i Catalunya Ràdio a París.

TVC / Catalunya RàdioActualitzat

TV3 i Catalunya Ràdio compartiran la corresponsalia de París, el titular de la qual serà Joan Carles Peris, periodista amb una carrera professional llarga i d'èxit i que coneix bé tots dos mitjans.

La corresponsalia de París busca potenciar sinergies amb la voluntat de ser més eficients i la mesura d'unificar-la entre la televisió i la ràdio és fruit de l'acord per part dels Serveis Informatius de TV3 i Catalunya Ràdio.

El periodista Joan Carles Peris, fins fa poc editor i presentador, juntament amb Agnès Marquès, del "Telenotícies Cap de Setmana", i amb una trajectòria professional que passa per TV3 i Catalunya Ràdio, en serà el corresponsal.

Peris és llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Tot i que les seves primeres activitats professionals van ser al "Diari de Barcelona" i al "Diari de Terrassa", la major part de la seva carrera l'ha desenvolupat a TV3 i Catalunya Ràdio, on va ser membre de la redacció fundacional (redactor i editor d'Informatius), i va passar després a la delegació de Madrid.

Sense deixar Madrid, va fer el salt a TV3, on va ser redactor, primer, i delegat, després. A continuació va ser el corresponsal polític de TVC i cap de la secció de Política. Des del 2007 fins fa dues setmanes ha estat editor i presentador del "TN Cap de Setmana" de TV3, una etapa en què també ha presentat diversos programes especials sobre el finançament, el final de la violència d'ETA i totes les nits electorals des del 2010. En aquest període també ha retransmès la dedicació de la Sagrada Família, amb Benet XVI, i les manifestacions del 10 de juliol del 2010 i de la Diada del 2012. I des de la seva posada en marxa es va fer càrrec de "L'entrevista del diumenge" del canal 3/24

Anar al contingut