El perfil dels votants de Junts per Catalunya

Amb estudis superiors i més gran de 45 anys, els seguidors de Junts per Catalunya interactuen amb el cap de llista, Carles Puigdemont, a través d'una pantalla des de Brussel·les

Actualitzat

Els votants de Junts per Catalunya ho són, principalment, perquè qui es presenta com a cap de llista és Carles Puigdemont.

Segons l'última enquesta del CIS, són majoritàriament persones d'una franja d'edat que passa dels 45 i amb estudis superiors.

"Si ell no fos candidat, potser a mi em costaria"

"Segurament, encara que hagués sigut una cara nova, també els hauria votat"

"M'ho hauria hagut de pensar més, eh?"

"És que ja no contemplo el xoc que no pugui ser el cap de llista"

 

En els mítings es veuen pocs joves. Els que hi van, la majoria n'estan convençuts. D'altres no tenen encara el vot decidit.

"Jo estic indecisa encara entre Esquerra i Junts per Catalunya. Però crec que al Puigdemont se li ha de donar molt de suport en el que ha fet"

"Toca votar Carles Puigdemont perquè torni el president a Catalunya"

"Estic dubtant, més aviat, de la seva operativitat"

 

Puigdemont ha dit que tornarà al Palau de la Generalitat si guanya les eleccions. Una proposta que els seus votants creuen massa agosarada i li recomanen quedar-se a Bèlgica.

"Si ha d'anar a la presó, que es quedi allà, que pot anar pertot arreu. Aquí... per anar a la presó i ves a saber el temps que s'hi pot estar"

"M'agradaria que tornés, però no vull màrtirs"

"Que s'ho pensi. Que no vingui sense cap garantia"

 

Una de les novetats d'aquesta campanya de Junts per Catalunya és que el candidat, el cap de llista, no és a Catalunya, és a l'estranger. Tot i això, Carles Puigdemont participa diàriament via satèl·lit en cadascun dels mítings. Ell, en una altra pantalla, pot fer el seguiment dels actes, dels qui hi intervenen i també de l'auditori. I això fa que puguin interactuar via satèl·lit.

 

 

A Junts per Catalunya sempre hi ha cadires amb tots els noms del govern destituït que són a la presó o a Bèlgica. No hi ha estelades. Aposten per la senyera... i per autofinançar aquesta campanya, també venen miniurnes.

ARXIVAT A:
JxCatGovern empresonatArticle 155Eleccions 21D
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut