El peix blau de Tarragona aconsegueix la primera distinció Q de qualitat del Mediterrani

El peix blau del litoral tarragoní ha aconseguit la Marca Q de qualitat alimentària, un distintiu que permetrà diferenciar aquest producte al mercat. És el primer producte de la pesca de tot el litoral mediterrani que ha estat diferenciat amb aquest distintiu de qualitat. La iniciativa sectorial de reglamentar la Marca Q ha sorgit de les confraries de pescadors de Tarragona.
El peix blau de Tarragona aconsegueix la primera distinció Q de qualitat del Mediterrani
Tarragona

El peix blau de Tarragona aconsegueix la primera distinció Q de qualitat del Mediterrani

El peix blau del litoral tarragoní ha aconseguit la Marca Q de qualitat alimentària, un distintiu que permetrà diferenciar aquest producte al mercat. És el primer producte de la pesca de tot el litoral mediterrani que ha estat diferenciat amb aquest distintiu de qualitat. La iniciativa sectorial de reglamentar la Marca Q ha sorgit de les confraries de pescadors de Tarragona.
Per altra banda, la flota de peix blau de la demarcació de Tarragona ha rebut de mans del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, el reconeixement de Peix Blau de Tarragona, la primera organització de productors d'aquest tipus dins del Mediterrani espanyol.