Galván, arribant als jutjats custodiat per agents. (Foto: EFE)
El rei del Marroc va revocar l'indult després de les protestes ciutadanes en aquell país. (Foto: EFE)
Alacant

El pederasta indultat al Marroc es declara innocent d'una altra acusació

El rei del Marroc va revocar la mesura de gràcia després de les protestes ciutadanes en aquell país, i el pederasta va ser detingut posteriorment a Múrcia.

RedaccióActualitzat
El pederasta Daniel Galván s'ha declarat innocent dels suposats abusos a una menor a Torrevella, Alacant, durant la declaració al jutjat que instrueix aquesta denúncia.

Després de la compareixença, que ha durat una hora i mitja, el pederasta ha estat conduït emmanillat fins a un vehicle de la Guàrdia Civil per ser traslladat novament a la presó de Soto del Real, on va ingressar el 6 d'agost, després de ser revocat el seu indult al Marroc.

La declaració judicial de Galván ha tingut lloc gairebé un mes després que el pare d'una menor va presentar una denúncia a la caserna de la Guàrdia Civil de Torrevella contra el pederasta per suposats abusos a una menor el 2002.


Daniel Galván, de 65 anys, va ser condemnat al Marroc el 2011 a 30 anys de presó per abusar d'onze nens menors d'edat (entre 2 i 14 anys), pena que va ser confirmada en apel·lació i en cassació, si bé a finals de juliol va sortir en llibertat sense càrrecs després d'un indult col·lectiu atorgat per Mohamed VI a 48 presos espanyols.

El rei del Marroc va revocar la mesura de gràcia després de les protestes ciutadanes en aquell país, i el pederasta va ser detingut posteriorment a Múrcia.
Anar al contingut