Barcelona

El PDC reitera que no hi ha cap acord polític amb el PP i que votaran en contra de la investidura de Rajoy

La nova executiva del Partit Demòcrata reconeix errors en la votació de la mesa del Congrés, però mostren total confiança en Francesc Homs

RedaccióActualitzat

El Partit Demòcrata Català assegura que no hi ha un pacte amb el PP al Congrés. El líder del PDC al Congrés dels Diputats, Francesc Homs, insisteix que la formació no té cap acord polític amb els populars. I a Catalunya Ràdio, la flamant nova executiva de la formació reconeix errors però mostren total confiança en Homs.

Homs ha sortit al pas a través de Twitter de les informacions que expliquen d'on van sortir els 10 suports inesperats que el PP i Ciutadans van obtenir en la votació per elegir la mesa del Congrés:


El diputat del PDC surt al pas de la informació del diari "El Mundo" que assegura que tots els membres del Partit Demòcrata excepte el mateix Homs van votar a favor del PP a la mesa.

Errors i confiança

En una entrevista a "El suplement" de Catalunya Ràdio, la nova direcció ha mostrat total sintonia amb el seu màxim representant al Congrés. La coordinadora general, Marta Pascal, i el coordinador organitzatiu, David Bonvehí, han reconegut errors:

"Som crítics amb la manera com el nostre partit ha gestionat la comunicació sobre la votació de la mesa del Congrés."

Però Bonvehí ha reiterat -gairebé ha calcat- les paraules d'Homs a Twitter per negar un acord amb el PP:

"En la votació al Congrés, reiterem que no hi ha cap pacte ni amb el PP ni amb C's. Confiança total amb Francesc Homs."

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut